lezing 8 januari 2012 weer bomvol; nieuw record HCL!

Ik zei ’s morgens nog tegen Fokje; als er zo’n 50 mensen komen wordt het een gezellige middag en kunnen we ook veel delen. Het liep anders. Om half twee zat de zaal al weer voor driekwart vol en om kwart voor twee bomvol. De mensen stonden in de gang door de deuren naar binnen te kijken en weer moesten een aantal mensen naar huis. Volgens de telling waren er 169 bezoekers, een nieuw record voor het HCL. Het werd weer een heerlijke lezing en de mensen waren dol-enthousiast en bleven hangen om me van alles te vertellen over hun eigen geschiedenis. Het boek loopt geweldig en ik krijg heel veel reacties, waarvan ik er nog best een aantal in het boek had willen verwerken. Ik word heel blij van alle complimenten over hoe prachtig mensen dit boek vinden.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.