Presentatie boek overweldigend succes!!

1e exemplaar voor mijn jarige Fokje

Zondagmiddag 30 oktober 2011 loopt het Historisch Centrum Leeuwarden, vanaf 13.30 uur, vol met belangstellenden voor de presentatie van het boek de Verlengde Schrans & de Badweg; een historische beschrijving. Om 14.00 uur kan er niemand meer bij in de zaal. De mensen staan zelfs bij de muren op. Ook op de gang nog vele bezoekers. De directie van het HCL besluit vanwege brandvoorschriften niemand meer toe te laten. Deze mensen krijgen te horen dat ik in januari 2012 opnieuw deze presentatie ga doen. Een hele goede oplossing voor de teleurgestelde bezoekers, waaraan ik graag voldoe!! Wie er wel bij was heeft genoten, zoals iedereen mij verzekerde. Prachtig, ik vond hetzelf ook prachtig om te doen. Dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om naar mij te komen luisteren en een boek aan te schaffen. Bedankt!!

This entry was posted in Actueel and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Presentatie boek overweldigend succes!!

 1. Hans van Aalderen says:

  Beste JOhan,

  Wat een prachtig boek. Een document! Na het eerste boek over de Schrans is dit een mooie aanvulling. Lekker sneupen over de Verlengde Schrans, vanuit mijn luie stoel. Heerlijk.

  Hartelijke groet,
  Hans van Aalderen.

 2. Marjo says:

  JOhan,
  is er al een datum bekend voor je presentatie in januari?

  groetjes Marjo

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.