Boeken de Schrans en de Verlengde Schrans & de Badweg nu online!

Nu de boeken niet meer zijn te verkrijgen heb ik besloten om ze op mijn site te zetten. Veel lees- & kijkplezier!

De Schrans ‘een historische beschrijving’

De Verlengde Schrans & de Badweg ‘een historische beschrijving’

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Boeken de Schrans en de Verlengde Schrans & de Badweg nu online!

 1. Bert Lindner zegt:

  Geachte heer Dalstra, beste Johan,

  Wat een mooie en informatieve boeken heeft u gemaakt over de Schrans. Kort geleden ben ik in de familiegeschiedenis van mijn moeders kant gedoken: Overdijk. Deze woonden vanaf eind 1700 te Huizem. Het waren melktappers, boeren, melkventers, et cetera. Met de boerderij is het niet goed afgelopen geloof ik. De reden is mij onbekend.

  Met de informatie uit uw boeken kan ik me een beeld vormen hoe een en ander er in het verleden uitzag. Met een grote zekerheid weet ik dat de boerderij op de foto uit uw boek “de Schrans” pag 19 van circa 1785 tot 1855 familiebezit was. Dit kan ik op de kadastrale kaarten van 1832 zien. Weet u wellicht of het oude adres van de boerderij Schrans 88 was?

  Dank voor de informatie.

  Met vriendelijke groeten,

  Bert Lindner (1962)
  Middelburg

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *