Het idee

Augustus 2005 ben ik aan mijn wens begonnen. Van jongs af aan had ik al veel met geschiedenis. Dit nam met de jaren toe. Onderhand verzamelde ik alles wat ik kon vinden over Huizum en Leeuwarden. Het idee om daar iets mee te gaan doen, werd sterker toen de Schrans over de kop moest i.v.m. een nieuwe riolering. Toen ook besloten werd de Schrans te gaan herinrichten stond mijn doel vast. Ik zou een plezierig lees- & kijkboek maken over de geschiedenis van de Schrans.

Als dat idee dan vast staat, begin je na te denken wat er dan in moet en hoe je dat in een bepaalde volgorde gaat doen. Uiteindelijk besloot ik in thema’s te gaan werken. Ik kon zo alles wat ik wilde beschrijven dan kwijt. Veel foto’s moesten dat dan ook laten zien.

Toen ik mijn wens vervolgens ging uiten, kwamen van alle kanten adviezen & hulp om die wens te kunnen vervullen. Het betekende voor mij veel zaken opzoeken & uitzoeken. Mensen bellen, afspraken maken en op bezoek gaan. Iedereen is enthousiast en helpt je met artikelen en foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.