Drukproeven gereed, op naar de drukker

Voor mij en voor de medewerkers van Lautenbag Reclame zit het belangrijkste werk er op. De opmaak is gedaan, alle tekst en de foto’s zijn verwerkt. De drukproeven zijn gecontroleerd en goed bevonden. De keuze voor het papier is gemaakt. Deze week zal Rekladruk in Giekerk het boek daadwerkelijk gaan drukken in een eerste oplage van 500 stuks. Van daar gaat het naar de boekbinder in Groningen. Die het vervolgens op donderdag 20 in Leeuwarden aflevert. Precies op tijd voor de presentatie tijdens de Liwwaddersdag in Zalen Schaaf. Deze zondag de 23ste is het boek ook meteen te koop. Meer informatie over de overige verkooppunten krijgt u op een later moment via deze website.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.