Drukproeven gereed, op naar de drukker

Voor mij en voor de medewerkers van Lautenbag Reclame zit het belangrijkste werk er op. De opmaak is gedaan, alle tekst en de foto’s zijn verwerkt. De drukproeven zijn gecontroleerd en goed bevonden. De keuze voor het papier is gemaakt. Deze week zal Rekladruk in Giekerk het boek daadwerkelijk gaan drukken in een eerste oplage van 500 stuks. Van daar gaat het naar de boekbinder in Groningen. Die het vervolgens op donderdag 20 in Leeuwarden aflevert. Precies op tijd voor de presentatie tijdens de Liwwaddersdag in Zalen Schaaf. Deze zondag de 23ste is het boek ook meteen te koop. Meer informatie over de overige verkooppunten krijgt u op een later moment via deze website.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.