Grote belangstelling bij lezing over Verlengde Schrans & Badweg

Ondanks het prachtige weer zat de zaal bij het Historisch Centrum Leeuwarden helemaal vol met over de 100 belangstellenden. Het was prachtig en ik kreeg steeds meer energie van hoe de bezoekers meededen. Na afloop gesproken met een aantal ouderen, die nog meer weten. Ik moet straks streng selecteren wat ik wel en wat ik niet in het boek wil zetten. In ieder geval moeten er weer veel foto’s in, want 1 beeld zegt meer ……

ijsbaan Tjallinga Huizum

Dit bericht is geplaatst in Actueel met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Grote belangstelling bij lezing over Verlengde Schrans & Badweg

  1. Eduard Rekker schreef:

    Jammer dat ik er niet bij was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.