Grote belangstelling bij lezing over Verlengde Schrans & Badweg

Ondanks het prachtige weer zat de zaal bij het Historisch Centrum Leeuwarden helemaal vol met over de 100 belangstellenden. Het was prachtig en ik kreeg steeds meer energie van hoe de bezoekers meededen. Na afloop gesproken met een aantal ouderen, die nog meer weten. Ik moet straks streng selecteren wat ik wel en wat ik niet in het boek wil zetten. In ieder geval moeten er weer veel foto’s in, want 1 beeld zegt meer ……

ijsbaan Tjallinga Huizum

This entry was posted in Actueel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Grote belangstelling bij lezing over Verlengde Schrans & Badweg

  1. Jammer dat ik er niet bij was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.