Het boek is tekstueel af!!

Gisteren heb ik het laatste hoofdstuk, Abbinga State & de Huzumer stroopfabriek, afgemaakt. Ook zijn nu samen met de vormgever Lautenbag Reclame de foto’s, kaarten e.d bij de eerste 3 hoofdstukken geplaatst. De presentatie is bekend: zondag 30 oktober in het Historisch Centrum Leeuwarden aan de Groeneweg; aanvang 14.00 uur en natuurlijk is het boek dan ook te koop en voor wie dat wil zet ik er dan een krabbel in. Het wordt een prachtig kijk- en leesboek met vele herinneringen voor Huzumers en Liwwadders die van geschiedenis houden.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.