Het boek is klaar!!!!

Vrijdagmiddag 21 oktober jl. kwam de bestelbus van Rekladruk voorrijden op de Verlengde Schrans. De eerste 500 exemplaren van het boek werden afgeleverd. Heel nieuwsgierig de eerste de beste doos opengemaakt en het eerste exemplaar trots & blij bekeken. Een prachtig boek, mooi gebonden met een harde kaft en chique papier. Nog mooier dan ik had verwacht. Dank aan de vormgevers, de drukkers en de binder. Op naar zondag 30 oktober a.s. om 14.00 uur in het HCL. Ben heel benieuwd wie daar komen. Vanaf maandag 31 oktober a.s. is het boek te koop bij het HCL, de Friese Schrijfkamer en boekhandel van der Velde.

Boek twee

This entry was posted in Actueel and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.