Schoorsteenveger Delea

Ik trof bij mijn zoon in de Carel Fabritiusstraat onder de schoorsteenmantel een briefje van Delea, de schoorsteenveger, van okt. 1992. Dit plakten ze na het reinigen van de schoorstenen voor o.a. als bewijs voor de verzekering.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

2 reacties op Schoorsteenveger Delea

 1. Eelkje schreef:

  Beste Johan,

  Wat een leuke site!
  Ik denk; ga gelijk even kijken 😉

  Groeten,

  Eelkje

 2. Trea Ringnalda schreef:

  Leuk zoiets terug te zien. Mijn partner heeft daar jaren gewerkt. Hij is momenteel nog het enigste familielid, wat werkzaam is in rookkanalen, kachels etc. Zijn naam is Giovanni Delea. Hij is het achterkleinkind van de eerste Delea In Leeuwarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.