Schoorsteenveger Delea

Ik trof bij mijn zoon in de Carel Fabritiusstraat onder de schoorsteenmantel een briefje van Delea, de schoorsteenveger, van okt. 1992. Dit plakten ze na het reinigen van de schoorstenen voor o.a. als bewijs voor de verzekering.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

2 Responses to Schoorsteenveger Delea

 1. Eelkje says:

  Beste Johan,

  Wat een leuke site!
  Ik denk; ga gelijk even kijken 😉

  Groeten,

  Eelkje

 2. Trea Ringnalda says:

  Leuk zoiets terug te zien. Mijn partner heeft daar jaren gewerkt. Hij is momenteel nog het enigste familielid, wat werkzaam is in rookkanalen, kachels etc. Zijn naam is Giovanni Delea. Hij is het achterkleinkind van de eerste Delea In Leeuwarden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.