van alle kanten hulp

Het is fantastisch hoe mensen reageren als ik hun vertel dat ik weer een boek ga schrijven. Ik beschik onder hand met mijn eigen verzameling en wat ik al gekregen heb over heel veel bronnen en materiaal.  Op Marktplaats kwam ik een mooi oud blik van de Huzumer Stroopfabriek tegen en via een leuke mailwisseling heb ik het blik gekocht. De stroop is nog steeds te koop in een kartonnen verpakking met dezelfde opdruk, maar wordt niet meer in Huizum gemaakt. Ik ga binnenkort beginnen met de interviews van personen, die zich uit hun jeugd nog van alles kunnen herinneren.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.